fbpx
Stolelift - Opadtrappen
Ring til os på 80 37 37 37
- alle hverdage 08.00 - 16.00 og Fredag til 15.00

Lad os hjælpe

Stolelifte til dig

25 års erfaring

Trappelift fra Botved

En Botved trappelift er en stol, der sidder fast på din trappe og kan køre op og ned i et behageligt tempo ved hjælp af en lille elektrisk motor. Det er den perfekte løsning, når trappen pludselig føles for stejl, og du ønsker at blive boende i din egen bolig. Det er ofte et tungtvejende argument for de fleste, at de kan blive boende i det hjem, der har dannet rammerne om de gode minder og de daglige rutiner.

En trappelift er desuden også et rigtig godt værktøj til at fragte tunge ting som eksempelvis vasketøj, bagage eller varer fra købmanden mellem etagerne.

Pris på en trappelift

Hvad koster en trappelift? Alle trapper er forskellige, og det er derfor svært at give et generelt svar. For at vi kan give dig et præcist svar, er vi nødt til at vide, hvordan lige netop din trappe ser ud. Da vores trappelifte bliver ”skræddersyet” til dit trappe, skal vi ud for at måle op i dit hjem. Derved sikrer vi, at din trappelift passer til lige netop din bolig og dine behov.

Din trappes opbygning har stor betydning for fastsættelse af prisen. Længden på trappen, dine personlige ønsker til din trappelift samt trappens sving er med til afgøre den samlede pris. Vi kan dog altid garantere, at du får en Botved trappelift af højeste kvalitet og til en konkurrencedygtig pris.

Udfyld kontaktformularen til højre og få gratis undersøgt mulighederne for trappelift i din bolig.

Kan man købe en brugt trappelift?

En brugt trappelift koster lidt mindre, men har til gengæld også visse begrænsninger. Der er færre muligheder i forhold til hvilke modeller, der er til rådighed, og det sætter også nogle specifikke krav til din trappe.

Vi tilbyder kun brugte trappelifte til såkaldte ligeløbstrapper. Altså trapper, der løber langs væggen og ikke bøjer. Vil du høre mere om mulighederne for en brugt trappelift, så udfyld kontaktformularen til højre og vi vil kontakte dig.

Trappelifte til lige trapper

Trappelift

En lift til en lige trappe (en såkaldt ligeløbstrappe) er med til holde den samlede pris nede. Der er nemlig ikke brug for ombygninger eller en skræddersyet løsning her. Du bestemmer selv, om din trappelift skal sidde i venstre eller højre side af trappen.

Alle vores lifte passer til lige trapper, så der er frit valg på alle hylder.

 

Trappelifte til kurvede trapper

Trappelift

En trappelift til en kurvet trappe eller en spiraltrappe gør, at der skal laves en speciallavet løsning i dit hjem. Du vælger selv, om liften skal sidde i venstre eller højre side af trappen. Det anbefales dog at installere liften mod væggen, hvis der er tale om flere etager.

Følgende modeller passer til en kurvet- eller spiraltrappe:

- Siena
- Sadler
- Solus
- Sofia
- Starla

 

Kontakt os og hør mere

Udfyld kontaktformularen og lad os sammen finde den løsning, der passer til netop dig og dit hjem. Vi undersøger helt gratis hvilken type trappelift, der opfylder dine behov - og det er helt uforpligtende.

Efter du har udfyldt kontaktformularen, kontakter vi dig indenfor 24 timer og finder i fælleskab en dato, hvor vi kan finde den perfekte løsning til dig.

Vi har 25 års erfaring Specialfremstillet stolelifte Specialfremstillet stolelifte
  • Hovedkontor

   Nørrelundvej 5
   2730 Herlev

   Følg os

  • Kontakt os

   Telefon: 80 37 37 37
   E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

   Mandag-torsdag kl. 8-16,
   fredag kl. 8-15