fbpx
Stolelift - Opadtrappen
Ring til os på 80 37 37 37
- alle hverdage 08.00 - 16.00 og Fredag til 15.00

Model UDENDØRS

Tilpasset danske vejrforhold

25 års erfaring

Udendørs stolelift

Besøg haven året rundt
Med vores udendørs stolelift fra Stannah får du den perfekte løsning til at komme ind og ud af huset – uanset om det drejer sig om nogle få trin op til hoveddøren eller et længere trappeforløb ned til din have. Stannahs udendørs stolelift er designet til at fungere hele året rundt, så du kan komme ud i det fri på alle årstider og i al slags vejr.

Nøglefunktionerne i vores udendørs stolelift omfatter bl.a.:

Monteret til trappen
Vores lige, udendørs skinner kan monteres på et hvilket som helst trappeforløb i din have. Skinnernes geniale design sikrer dig en jævn og blid transport.

Problemfri drift mellem -10 og +40 °C
Det robuste design gør vores udendørs stolelift i stand til at køre i regn og solskin år efter år. Stoleliften holdes bl.a. i god stand med et beskyttelsesdæksel, der sikrer, at den er ren og tør, når den ikke er i brug. Et selvopladende batteri sørger for, at stoleliften altid er i stand til at køre - selv i tilfælde af strømafbrydelser.

Høj komfort og sikkerhed
For nemheds skyld kan joystick-kontrollen monteres på begge sider af stoleliften. Samtidig gør en nøgleafbryder det muligt at slukke helt for stoleliften, hvis det er nødvendigt. Sikkerhedskanter rundt om fodstøtte og vogn registrerer automatisk forhindringer på trappen, og bringer din stolelift til et sikkert og blidt stop. Herudover er du naturligvis altid beskyttet med den brugervenlige sikkerhedssele.

Nem ind- og udstigning
Når du er øverst på trappen, er det vigtigt, at du kan komme på og af stoleliften så sikkert som muligt. Med den manuelle drejefunktion kan du nemt placere sædet i den optimale position, så du kan komme sikkert ind og ud af stolen. Det sammenfoldelige sæde klappes også let sammen, så andre kan færdes på trappen uden problemer. 

Botved 320 står klar til at transpotere dig ned i haven

Flere af Botveds trappelifte er skabt til udendørs brug og bygget til sikker transport sommer såvel som vinter. Med Botved 320 får du fx en robust kørestolslift, der klarer stigninger på op til 60° på selv smalle, kurvede trapper. Få et tilbud med det samme – og få maksimal glæde af sommeren!

Lad vores produktspecialister hjælpe dig med at finde den stolelift, der passer bedst til dit behov. Brug formularen til højre til at booke et uforpligtende møde og få besøg af vores konsulent, eller kontakt os på tlf. 80 37 37 37. 

 

Vi har 25 års erfaring Specialfremstillet stolelifte Specialfremstillet stolelifte
  • Hovedkontor

   Nørrelundvej 5
   2730 Herlev

   Følg os

  • Kontakt os

   Telefon: 80 37 37 37
   E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

   Mandag-torsdag kl. 8-16,
   fredag kl. 8-15