fbpx
Stolelift - Opadtrappen
Ring til os på 80 37 37 37
- alle hverdage 08.00 - 16.00 og Fredag til 15.00

MODEL STARLA

designet til alle trapper

25 års erfaring

Starla stolelift

Kom nemt op og ned ved egen hjælp
Starla stolelift har allerede hjulpet tusindvis af mennesker til at genvinde bevægelsesfriheden i deres hjem. Som den mest fleksible stolelift i Stannah-serien har den en række brugervenlige funktioner, der sikrer, at den er det helt rigtige valg for dig og din trappe. Starla stoleliften er nemlig også kompatibel med alle vores forskellige skinnetyper - lige, skræddersyet buet og modulært buet. Uanset hvad dine krav er, så er vi sikre på, at vi har den helt rigtige løsning til dig.

Perfekt til alle typer af trapper
Starla stolelift er nem at tilpasse til omgivelserne og kan installeres på alle typer af trapper, uanset om de er lige eller buede. Vores slanke, lige skinner er super nemme at udmåle og montere, men vores buede skinner tilpasses også let til din trappes nøjagtige konturer. Vi tilbyder desuden en modulær enkeltrørsskinne, der kan være det ideelle valg, når pladsen er begrænset ved foden af trappen.

Starla stolelift tilbyder mange unikke fordele:

 • Ekstra komfort – med en lidt tilbagelænet siddestilling får øget komfort og sikkerhed
 • Easy In, Easy Out - fodstøtten hæves/sænkes ved et tryk på en knap, hvilket gør det lettere for dig at komme ind og ud af stoleliften
 • Ekstra sikkerhed - håndbetjeningen sætter ikke stoleliften i bevægelse medmindre der er mindst 18 kg tryk på sædet. Den bevæger sig med andre ord ikke en tomme, medmindre du sidder korrekt. (Du kan dog stadig flytte den tomme stolelift med fjernbetjeningen
 • Masser af valgmuligheder - stof, vinyl eller træbeklædning i forskellige farver. Hvad vil se bedst ud i dit hjem?

 

Lad vores produktspecialister hjælpe dig med at finde den stolelift, der passer bedst til dit behov. Brug formularen til højre til at booke et uforpligtende møde og få besøg af vores konsulent, eller kontakt os på tlf. 80 37 37 37.

 

Vi har 25 års erfaring Specialfremstillet stolelifte Specialfremstillet stolelifte
  • Hovedkontor

   Nørrelundvej 5
   2730 Herlev

   Følg os

  • Kontakt os

   Telefon: 80 37 37 37
   E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

   Mandag-torsdag kl. 8-16,
   fredag kl. 8-15