fbpx
Stolelift - Opadtrappen
Ring til os på 80 37 37 37
- alle hverdage 08.00 - 16.00 og Fredag til 15.00

MODEL SOLUS

stilren og med lav ryg

25 års erfaring

Solus stolelift

Moderne og brugervenligt design
Stannah Solus stolelift kan anvendes på alle trapper, og den er lige så nem og sikker at betjene, som den er at installere. De enkle, moderne linjer og minimalistiske design er skabt i samarbejde med et af ​​Europas førende produktdesign-bureauer, Seymour Powell. Resultatet er lige så intuitivt og nemt at bruge, som det er behageligt at se på. Du kan vælge mellem polstring i eksklusivt læder eller et superblødt stof, der fås i en række flotte, neutrale farver.

Fuld kontrol under transporten
For at køre op eller ned ad trappen skal du bare flytte kontrollerne til venstre eller højre. Under hele transporten sørger de indbyggede sensorer for ekstra høj sikkerhed. De forhindrer stoleliften i at starte før du sidder sikkert i stolen – og de sørger for at den stopper blidt og i god tid, hvis der er forhindringer på vejen. Der er naturligvis også et brugervenligt sikkerhedsbælte, som er let at trække ind og fastgøre.

Fylder utroligt lidt
Før brug udfolder du din Solus stolelift ved blot at sænke armlænene, så kører sædet og fodstøtten på plads samtidig. Hermed slipper du helt for besværet med at bøje dig ned. Det samme gælder naturligvis, når du er færdig med at bruge stoleliften. Sammenklappet fladt mod væggen fylder Solus næsten ingenting, og der er masser af plads for andre til at færdes på trappen. Ønsker du at sikre stoleliften i forbindelse med mindre børn, låser du den bare ved at fjerne nøglehætten.

Nem og hurtig montering
Vi monterer skinnerne til Solus på selve trappen, ikke på væggen. Det betyder, at stoleliften nemt og hurtigt kan installeres på alle typer trapper.  Til lige trapper monteret Solus på en stærk skinne, der fås i sølv eller bronze. Er din trappe snoet, skræddersyer vi vores buede skinner til trappens forløb. Twin-skinnerne er som standard tilgængelige i en perlefarve, og der er fem ekstra, valgfrie farvemuligheder.

Solus stoleliftens unikke funktioner omfatter:

 • Luksuriøst læder eller super-blødt stof
 • Brugervenlig styringskontrol
 • Nem et-trins sammenfoldning
 • Justerbare, bløde armlæn
 • Sædebelastningssensor, der sikrer, at stoleliften ikke bevæger sig, før du sidder sikkert
 • Sikkerhedsbælte, der let trækkes ind og fastgøres
 • Batteri, der konstant genoplades, så stoleliften altid er klar til brug, selv ved strømafbrydelser

Lad vores produktspecialister hjælpe dig med at finde den stolelift, der passer bedst til dit behov. Brug formularen til højre til at booke et uforpligtende møde og få besøg af vores konsulent, eller kontakt os på tlf. 80 37 37 37.

 

Vi har 25 års erfaring Specialfremstillet stolelifte Specialfremstillet stolelifte
  • Hovedkontor

   Nørrelundvej 5
   2730 Herlev

   Følg os

  • Kontakt os

   Telefon: 80 37 37 37
   E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

   Mandag-torsdag kl. 8-16,
   fredag kl. 8-15