fbpx
Stolelift - Opadtrappen
Ring til os på 80 37 37 37
- alle hverdage 08.00 - 16.00 og Fredag til 15.00

MODEL SIENA

klassisk komfort og stil

25 års erfaring

Siena stolelift

Klassisk stil og komfort
Vores populære Siena stolelift kombinerer en frisk, moderne stil med det bedste inden for teknik, sikkerhed og brugervenlighed. Det enkle og elegante design med fem valgfrie, klassiske farver gør det utroligt let at indpasse Siena i ethvert hjem. Siena kan monteres på alle typer af trapper, lige såvel som buede. Selv udfoldet og i aktion fylder stoleliften meget lidt, så der er masser af frirum og trappearealet udnyttes optimalt.

Designet til både buede og lige trapper
Siena er en meget alsidig stolelift, der passer til alle vores skinneløsninger – lige, skræddersyede eller modulært buede. Med vores diskrete slimline skinner, der kun optager 15 cm af trappens bredde, sørger vi for, at pladsen på trappen udnyttes maksimalt. Vores skinner kan skræddersys og installeres på hver side af trappen, og du kan vælge mellem dobbelt- og enkeltrørsmontage, så løsningen kommer til at passe perfekt til din trappe.

Let og sikker at bruge
Sikkerhed og brugervenlighed er indbygget i Siena stolelift. Vores standard sikkerhedssele giver øget tryghed sammen med sensorer, der bringer trappehejsen til et blidt stop, hvis stoleliften støder på forhindringer. Du kan også let bruge de aftagelige nøgler til at stoppe trappehejsen, hvis det er nødvendigt. Når stoleliften ikke er i brug, kan såvel sæde som armlæn og fodstøtte foldes automatisk sammen med sædet.

Nem og alsidig brugertilpasning
Siena kan let skræddersys til dine specifikke behov og ønsker. Du kan fx vælge mellem forskellige slags polstring og tilmed flere skinnefarver for at sikre, at stoleliften passer til din indretning. Vi tilbyder også ekstraudstyr som fx drejelige sæder (elektrisk drevet) og forskellige typer sikkerhedsseler.

Siena stolelift tilbyder bl.a. følgende fordele:

 • Kan monteres på alle typer af trapper uanset om de er lige eller buede
 • Passer til alle vores skinner: lige, skræddersyede eller modulært buede
 • Fuldt polstret sæde og ryg sikrer god komfort
 • Nem sammenfoldning af sæde, armlæn og fodstøtte, så der er fri passage på trappen
 • Drejesæde sikrer nem ind- og udstigning (fås i to siddebredder)
 • Mulighed for elektrisk betjent fodstøtte og drejesæde
 • Sensorer sikrer blidt, automatisk stop af stoleliften før den støder på evt. forhindringer
 • Vælg en sikkerhedssele, der passer til din stil og krop

Lad vores produktspecialister hjælpe dig med at finde den stolelift, der passer bedst til dit behov. Brug formularen til højre til at booke et uforpligtende møde og få besøg af vores konsulent, eller kontakt os på tlf. 80 37 37 37.

 

Siena 600
Stannah Siena 600 er en slank stolelift beregnet til lige trapper med en vinkel fra 24 til 52 grader. Sæde til fodstøttehøjde kan indstilles mellem 390 og 490 mm, og du kan vælge mellem to forskellige sædebredder. Med fuldt polstret sæde og ryg får du en funktionel og indbydende stolelift.

Siena 260
Stannah Siena 260 er en stolelift designet til kurvede trapper med en vinkel op til 52 grader. Med de elegante linjer og fuldt polstrede sæde og ryg, får man en funktionel og indbydende stolelift med mulighed for farvevalg samt elektrisk betjent fodplade og drejesæde. 

Hør hvad vores kunder siger

 

Kurvede trapper

Lige trapper

Før og efter

Vi har 25 års erfaring Specialfremstillet stolelifte Specialfremstillet stolelifte
  • Hovedkontor

   Nørrelundvej 5
   2730 Herlev

   Følg os

  • Kontakt os

   Telefon: 80 37 37 37
   E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

   Mandag-torsdag kl. 8-16,
   fredag kl. 8-15