fbpx
Stolelift - Opadtrappen
Ring til os på 80 37 37 37
- alle hverdage 08.00 - 16.00 og Fredag til 15.00

MODEL SADLER

Slankt design og vippesæde

25 års erfaring

Sadler stolelift

Skånsom og brugervenlig 
For mange mennesker er det en stor udfordring at komme ind eller ud af en siddende stilling på grund af problemer med knæ, hofter eller endda nedsat funktion i overkroppen. Med Sadler 260 tilbyder vi et nyt alternativ til de traditionelle stolelifte. Designet sørger for, at du opretholder en mere oprejst stilling under transporten. Samtidigt minimeres belastningen på dine ben, da størstedelen af din vægt bæres af sædet. 

Perfekt løsning til smalle trapper
Sadler stolelift elegant udformet i et slankt design. Den er dermed også den perfekte løsning i hjem, hvor trappen er for smal til at rumme en traditionel trappelift.

Lettere ind- og udstigning med innovativt vippesæde
Med Sadler stolelift vil du opleve, at ind- og udstigning foregår mere let og behageligt. En del af forklaringen ligger i det innovative sæde, der understøtter dig perfekt med sin høje placering og desuden sænker og hæver sig i samspil med dine bevægelser.

Startspærre og sikkerhedssele
Alle funktioner på Sadler stolelift er udtænkt, så de kan udføres med et minimum af kræfter. Selv med gigtplagede hænder er det fx let at lukke den optrækkelige sikkerhedssele med en hånd. Stoleliften er også forsynet med sikkerhedskanter, hvor sensorer automatisk registrerer enhver forhindring på din trappe. Du kan derfor trygt stole på, at din Sadler stoleflift standser blidt og roligt, før den støder ind i noget.

Stoleliften kører kun når sikkerhedsselen er spændt
Når armlænene foldes sammen, foldes fodstøtten også automatisk sammen. Det betyder, at du ikke behøver at bøje dig ned for at folde stoleliften sammen efter brug. 

Lad vores produktspecialister hjælpe dig med at finde den stolelift, der passer bedst til dit behov. Brug formularen til højre til at booke et uforpligtende møde og få besøg af vores konsulent, eller kontakt os på tlf. 80 37 37 37.

 

Vi har 25 års erfaring Specialfremstillet stolelifte Specialfremstillet stolelifte
  • Hovedkontor

   Nørrelundvej 5
   2730 Herlev

   Følg os

  • Kontakt os

   Telefon: 80 37 37 37
   E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

   Mandag-torsdag kl. 8-16,
   fredag kl. 8-15