fbpx
Stolelift - Opadtrappen
Ring til os på 80 37 37 37
- alle hverdage 08.00 - 16.00 og Fredag til 15.00

Lad os hjælpe

Stolelifte til dig

25 års erfaring

Lifestyle hjemme elevator

Rent fysisk optager vores Lifestyle hjemme elevator (hjemmelift) ikke mere plads end en lænestol, og løsningen kan med sit elegante og kompakte design placeres næsten hvor som helst i boligen. Set i forhold til en stolelift kræver det en større investering at få etableret en hjemme elevator, men der følger også nogle unikke fordele med – ikke mindst på komfortsiden og når det gælder kørestolsbrugere. Flere og flere vælger da også at få installeret en hjemme elevator fra starten ved opførelsen af deres nye flerplanshus, men i de fleste tilfælde kan den også installeres på få dage med minimale ændringer i eksisterende boliger.

Luksusløsning i lækkert design
Hjemme elevator løsningen vinder større og større udbredelse, da det er en alsidig og elegant løsning med et stort potentiale. Markedsundersøgelser har bl.a. vist, at en hjemme elevator er en god investering, som typisk hæver boligens værdi med 10-15 %. De nye modeller er tilmed så kompakte, at de passer ind i et lille klædeskab. Brugervenligheden og sikkerheden er i top, så moderne hjemme elevatorer også nemt kan betjenes af børn. Desuden kan du få dit helt eget design ved valg mellem utallige dørløsninger, gulvbelægninger, skakte, glastyper, kommunikationssystemer etc.

Sikker hjemme elevator 
Alle sikkerhedsfunktioner medfølger som standard, hvilket betyder, at du altid kan føle dig tryg og sikker, når du bruger vores Lifestyle hjemme elevator (hjemmelift). Der er fx fuld brandafskrærmning mellem øvre og nedre etage, uanset om liften er parkeret nede eller oppe. Dørlåsen slår automatisk til under drift.Trykfølsomme sikkerhedsflader afbryder liften, hvis den rammer noget på vej op eller ned. Batteri-backup sørger for, at du stadig kan køre, selv om der skulle komme en strømafbrydelse. 

Specifikationer:
Kapacitet: 250 kg 
Godkendt til løftehøjde over 3 m
Liften kan ikke køre unden døren er lukket
Brandkrav : BS5900: 2012  
Brandsikret mellem de 2 etager 
Mange udstyrsmodeller

Lad vores produktspecialister hjælpe dig med at finde den hjemme elevator, der passer bedst til dit behov. Brug formularen til højre til at booke et uforpligtende møde og få besøg af vores konsulent, eller kontakt os på tlf. 80 37 37 37.

Vi har 25 års erfaring Specialfremstillet stolelifte Specialfremstillet stolelifte
  • Hovedkontor

   Nørrelundvej 5
   2730 Herlev

   Følg os

  • Kontakt os

   Telefon: 80 37 37 37
   E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

   Mandag-torsdag kl. 8-16,
   fredag kl. 8-15