fbpx
Stolelift - Opadtrappen
Ring til os på 80 37 37 37
- alle hverdage 08.00 - 16.00 og Fredag til 15.00

Få overblik

Stolelift modeller

25 års erfaring

Stannah stolelifte

Vi har et bredt udvalg af stolelifte fra Stannah, så vi kan finde den helt rigtige lift til netop din trappe - uanset om den skal installeres ude eller inde. Vores konsulenter står klar i hele landet til at hjælpe dig, så bestil gerne et gratis og uforpligtende møde. Så finder vi sammen den helt rigtige løsning til dig.

Bestil et møde i formularen til højre eller ring på 80 37 37 37.

 

udendors

Model Siena

Vælg Siena og du får klassisk komfort og stil i flot samspil. Med de elegante linjer og fuldt polstret sæde og ryg får du en funktionel og indbydende stolelift med mulighed for farvevalg og elektrisk betjent fodplade. Siena kan også leveres med elektrisk drejesæde, som er designet til brug på smalle trapper. Det gør det utroligt let og sikkert at stå på og af stolen.

Læs mere om Siena stolelift

 

udendors

Udendørs

Sid ned og tag trappen ude. Blot fordi trappen er blevet mere stejl, behøver du ikke kun at sidde og kigge ud ad vinduet. Vores robuste udendørs-model til lige trapper er tilpasset de danske vejrforhold. Sikkerhed og pålidelighed er helt i top som ved enhver anden Stannah stolelift.

Læs mere om Udendørs stolelift

 

solus

Model Solus

Den lige vej til at blive i dit eget hjem - og genvinde bevægelsesfriheden.
Solus er en enkel og stilren stolelift med lav ryg. Som ekstraudstyr kan liften leveres med lædersæde og –ryg.

Læs mere om Solus stolelift

 

sofia

Model Sofia

Spar kræfterne og tag trappen siddende! Hvordan kommer man op og ned ad trapper ved egen hjælp? Sofia har høj ryg med ekstra god støtte og et behageligt bredt og velpolstret sæde. Desuden tilpasser Sofia sig enhver trappe uden at komme i vejen.

Læs mere om Sofia stolelift

 

starla

Model Starla

Op og ned ved egen hjælp - hvem siger, at du behøver at flytte, fordi trappen bliver et problem? Starla er ergonomisk designet til alle trapper. Udformningen af Starla stoleliften bevarer den høje kvalitet, pålidelighed og sikkerhedværdi og har samtidig flere brugerdefinerede indstillinger end nogen anden trappelift. Stoleliften skræddersys til lige netop dit hjem.

Læs mere om Starla stolelift

 

sadler

Model Sadler

Op og ned ved egen hjælp - hvem siger, at man behøver at flytte, fordi trappen bliver et problem? Med Sadler 260 tilbyder vi et alternativ til de traditionelle stolelifte. Designet sørger for, at du opretholder en mere oprejst stilling under transporten. Samtidig minimeres vægten på dine ben, da størstedelen af din vægt bæres af sædet.

Læs mere om Sadler stolelift

 

 

Stannah stolelifte

Med en stolelift hjælper vi dig med at få mere ud af din dag- og din bolig. Du sparer kræfter ifm. at komme op og ned og bevarer mere af din energi, som du sikkert kan bruge bedre på andre ting. Det betyder samtidig, at du også kan fortsætte med at bo i eget hjem - og som vi alle ved, er det vigtigt.

Hvad skal du se efter i en stolelift?
Vores kunder fortæller os gang på gang, at jo tidligere stoleliften bliver installeret, des hurtigere genfindes uafhængigheden. En Stannah stolelift er en positiv investering, som gør, at du igen kan nyde livet og din dagligdag.

Når du har taget beslutningen om køb af en stolelift, så er det næste skridt at vælge den rigtige model. Valget af stoleliften afhænger dog af, om din trappe er kurvet eller lige.

Anbefaling
Kender du allerede nogen, der ejer en stolelift? Hvis ja, så tag en snak med dem - for deres erfaring kan vise sig nyttig. Hvilke ting er afgørende for deres glæde for stoleliften? Hvad ville de måske ændre på?

Du kan finde nogle af vores kunders historier og erfaringer under "REFERENCER".

Prøv før du køber
Vi forstår selvfølgelig, at købet af en trappelift er en vigtig beslutning. Derfor anbefaler vi også, at du besøger èn af vores mange demo-centre, som vi har rundt om i landet. Her kan du få en prøvetur, før du køber.

Hvad er den bedste stolelift for dig?
At vælge den rigtige stolelift er vigtig. Ud fra dine personlige forhold bør du overveje hvilke produktegenskaber, der vil gavne dig mest. For at hjælpe dig med at vurdere din situation, vil en erfaren stolelift konsulent tale dig igennem de tilgængelige muligheder og informere dig om hvilken type lift, vi vil anbefale dig - både nu og i en overskuelig fremtid.

Vi har 25 års erfaring Specialfremstillet stolelifte Specialfremstillet stolelifte
  • Hovedkontor

   Nørrelundvej 5
   2730 Herlev

   Følg os

  • Kontakt os

   Telefon: 80 37 37 37
   E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

   Mandag-torsdag kl. 8-16,
   fredag kl. 8-15