fbpx
Stolelift - Opadtrappen
Ring til os på 80 37 37 37
- alle hverdage 08.00 - 16.00 og Fredag til 15.00

Lad os hjælpe

Stolelifte til dig

25 års erfaring

Sæt pris på en god stolelift

Hvad koster en god stolelift? Det er svært at give en fast pris på en stolelift, da alle trapper er forskellige. Den endelige pris afhænger bl.a. af længden på din trappe og om den er lige eller kurvet. Vi sender derfor altid en konsulent ud, som tager et nærmere kig på din trappe, og giver dig det bedste tilbud. Dette besøg er selvfølgelig gratis og tilbuddet er helt uforpligtende.

Bestil et gratis besøg af en af vores konsulenter i formularen til højre eller ring på 80 37 37 37.

Hør hvad vores kunder siger

Billig stolelift - ny eller brugt

Der er forskellige faktorer, som har indflydelse på fastsættelsen af prisen på en stolelift. Du kan fx vælge at:

•    Købe en ny stolelift
•    Leje en stolelift
•    Købe en brugt stolelift

Om du vil vælge at købe en ny eller brugt stolelift eller leje, vil sikkert afhænge af økonomien og hvor længe, du ønsker at blive i dit hjem. Hos Opadtrappen lægger vi vægt på at give dig den bedste rådgivning, så du kan træffe det helt rigtige valg på både kort og lang sigt.

Bliv i dit hjem og spar penge!

Vi møder hver dag folk, der brændende ønsker at blive i deres bolig, da den er meget mere end en stak mursten. Det er et hjem med minder, hvor der er lagt en masse kræfter i at skabe et drømmehus. Med tiden er trappen dog blevet en udfordring, så nu står 1. etage ubeboet hen og kælderen er ikke længere i brug. Den nemmeste løsning ser ud til at være en flytning, men i langt de fleste tilfælde vil en stolelift være en betydelig billigere og bedre udvej. Prisen på en stolelift ligger væsentligt under de økonomiske omkostninger ved at flytte. Ud over en bedre løsning får du også mange flere år foræret i dit hjem, når du vælger en billig stolelift.

Tag en snak med en af vores konsulenter, så vi kan finde den helt rigtige løsning til dig. Udfyld formularen til højre eller ring på 80 37 37 37.

Brugte stolelifte

Det er muligt at købe en brugt stolelift, men det stiller visse krav til trappen i din bolig. Udvalget af modeller er fx mindre, og det kræver, at trappen er en såkaldt ”ligeløbstrappe”, altså en trappe der løber langs væggen og ikke drejer.

Vores udvalg af brugte stolelifte er meget omskifteligt, så det kan være en rigtig god ide at kontakte os og høre, hvad der er muligt. Vi giver dig altid en god pris på din stolelift - ny såvel som brugt.

Vi har 25 års erfaring Specialfremstillet stolelifte Specialfremstillet stolelifte
  • Hovedkontor

   Nørrelundvej 5
   2730 Herlev

   Følg os

  • Kontakt os

   Telefon: 80 37 37 37
   E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

   Mandag-torsdag kl. 8-16,
   fredag kl. 8-15