Stolelift - Opadtrappen
Ring til os på 80 37 37 37
- alle hverdage 08.00 - 16.00 og Fredag til 15.00

Lad os hjælpe

Stolelifte til dig

25 års erfaring

Stolelift på Grønland

Lilian, datter til Karla som netop har fået en ny stolelift på Grønland!

Vi blev kontaktet af Lilian, som ønskede at få et tilbud på en stolelift, idet hendes mor havde fået tiltagende problemer med at bevæge sig på trappen i hjemmet. Vores konsulent Benn Christensen tog hurtigt flyveren til Nuuk, Grønland for at give familien et tilbud og foretage en opmåling.

”Opmåling og montering af stoleliften er forløbet helt uden problemer. Det har været en fornøjelse at have Botved heroppe, for I har gjort det godt. Jeres gode humør og håndtering af opgaven, har gjort indtryk på mig på den gode måde”.

Efter familien havde takket ja til tilbuddet, blev liften sat i produktion og planlægningen af fragt og logistisk blev omgåede sat i værk, så alt materiel hurtigt og sikkert kunne sendes. Herefter besøgte èn af vores montører det smukke Grønland for at montere liften hos Karla.

”Min mor er rigtig glad for stoleliften, som hun er blevet helt tryg ved. Jeg kan i fremtiden slappe af når jeg er på arbejde og vide, at min mor kan komme op og ned ad trappen sikkert, uden at jeg behøver at være bekymret, når hun får sine svimmelhedsdage”.

 

 

 Vi takker mange gange familien Olesen for samarbejdet og den fine udtalelse om vores virksomhed.

Vi er glade for at kunne hjælpe.

Henny - Det er godt at være ude i god tid

Henny er blevet hofteopereret flere gange og tænkte at hun ville være ude i god tid, så hun altid kunne komme ubesværet op på 1 sal i boligen.

Med udsigten til at trappen blev sværere at komme op af og Henny rigtig gerne ville blive boende i hendes og mandes bolig, var der kun en løsning, nemlig en stolelift.

Efter Henny havde set en annonce i et magasin for en stolelift, tænker hun at sådan en måtte hun da havde, selvom, det er godt at være forberedt som hun siger.

En dag er uheldet ude, og hendes mand bliver syg og kan ikke længere gå op adtrappen. Den dag tænkte Henny, at der var godt de allerede havde fået installeret stoleliften i deres hjem.

 

Signe - Kunne ikke klare trappen længere

Signe og hendes mand havde solgt deres hus og købt en dejlig lejlighed på 1. sal med sundudsigt. Efter 15 år kunne Signe ikke klare trappen længere, og måtte se i øjnene at de måtte flytte fra deres skønne lejlighed. Signe blev kørt ned på Kreta i 1987 og fik efter et langt sygedoms forløb, et stift ben. Derfor kunne en normalt stolelift ikke klare opgaven da Signe ikke kunne sidde ned og trappen samtidig er meget smal.

Med Stannahs nye model Sadler, hvor man står op på stolen imens den kører op ad trappen, var det den eneste løsning og nu kan Sige og hendes mand blive boende.

 

Hanne - Lykkelig over sin stolelift

reference hanneHannes pragtfulde hus ligger midt ude i en plantage. I hjemmet er der en stejl og lang trappe ned til kælderen, som Hanne ikke længere er i stand til at klare.

Huset har Hannes mand selv bygget fra bunden, og det sidste Hanne ønskede var at flytte. Men da fyr, fryser og garage er placeret i kælderen, var fraflytning nærmest en nødvendighed, hvis ikke Hanne havde fundet en alternativ løsning i form af en Stannah stolelift fra Opadtrappen.dk.

Stoleliften har muliggjort, at Hanne nu fortsat kan klare sig selv uden anden form for hjælp. Hun kan komme i kælderen og ud af huset, når det passer hende, og dermed fortsætte sin aktive tilværelse med mange gøremål udenfor.

Hanne får også tit besøg af sin datter og sin svigermor, som bor i England. Svigermoren har selv har en Stannah stolelift i sit hjem i England, og således er det nu problemfrit for familien at besøge Hanne.

Selvfølgelig havde Hanne undersøgt markedet for stolelifte, men faktisk var det Hannes søster, som fandt Opadtrappen.dk. De var begge lykkelige over, at Hannes problemstilling kunne løses så elegant. Dertil valgte Hanne Opadtrappen.dk, da hun syntes, at vi gav hende den bedste rådgivning, og fordi hun følte sig meget tryg ved vores salgskonsulent, som, ifølge Hanne, havde god tid til at forklare, hvordan stoleliften fungerer.

Hanne var ikke det mindste bekymret for, om stoleliften ville passe ind i det flotte hus, og den endelige løsning sikrede, at der ikke skulle laves om på trappen. Opadtrappen.dk levede fuldt op til Hannes forventninger: ”Det tog kun fem timer at montere stoleliften, og montørerne var så flinke og ryddede pænt op efter sig”, kunne Hanne fortælle.

Med et stort smil har Hanne også tilføjet, at hun har genfundet trygheden i hverdagen. Hun kan selv holde gang i fyret, hente mad i fryseren, ja, Hanne kan igen det hele selv.

Vi har 25 års erfaring Specialfremstillet stolelifte Specialfremstillet stolelifte
  • Hovedkontor

   Nørrelundvej 5
   2730 Herlev

   Havneparken 2
   7100 Vejle

   Følg os

  • Kontakt os

   Telefon: 80 37 37 37
   E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

   Mandag-torsdag kl. 8-16,
   fredag kl. 8-15