fbpx
Stolelift - Opadtrappen
Ring til os på 80 37 37 37
- alle hverdage 08.00 - 16.00 og Fredag til 15.00

Lad os hjælpe

Stolelifte til dig

25 års erfaring

Henrik kører videre hos Dragsbæk med stolelift

Produktionslederen kunne godt se, at det tog længere og længere tid for Henrik Mølbæk at slæbe sig op til kantine og omklædningsrum på 1. salen hos Dragsbæk. Han tog derfor en hurtig beslutning, fik straks grønt lys fra ledelsen, og kort efter kørte Henrik ubesværet op ad trappen i en Stannah 260 fra Botved.

Kæmpe gevinst for alle

I 2017 fik Henrik Mølbæk konstateret muskelsvind, og det blev gradvist sværere for ham at klare hverdagens fysiske forhindringer. Især trappen hos Dragsbæk, hvor Henrik har arbejdet som mejerist gennem 35 år, tærede på kræfterne. Men da de primære kantine-, omklædnings- og hygiejnefaciliteter er samlet her, skal medarbejderne op og ned ad den flere gange dagligt.

”Der var ingen tvivl om, at hvis vi skulle beholde Henrik, skulle der findes en ny og effektiv løsning”, fortæller John Thonsgaard, produktionsleder hos Dragsbæk. ”Henrik har været en fantastisk god og dygtig medarbejder og har samlet en masse værdifuld viden op gennem de mange år her i virksomheden. Derfor fik jeg også straks grønt lys fra vores direktør, Dorthe Frimor, til at købe en stolelift til Henrik, så vi fortsat kan have gavn af ham og trække på hans store knowhow. Set i forhold til den kæmpe gevinst, det har været for alle parter, må stoleliften fra Botved betragtes som en forholdsvis lille udgift.”

54908043 4cc9 4da8 a411 7b354b635cfd

Kollegerne glade for ”Henriks Ferrari”

Ancienniteten er udsædvanlig høj hos Dragsbæk, og medarbejdernes glæde for deres virksomhed afspejles også tydeligt i opbakningen til Henriks stolelift, som har fået mange humoristiske kommentarer med på vejen. Henrik er selv meget taknemmelig for virksomhedens og kollegernes støtte: ”Det er simpelthen ren luksus, når ens firma tænker sådan og tager hånd om det hele”, fastslår han. ”Jeg har også fået en god kontorstol, som kan hæves og sænkes og giver solid støtte, når jeg tager den med fra kontoret og ud i produktionen. Så nu kan jeg fortsat passe mit arbejde, og der er altid kolleger, som står til rådighed, hvis der skulle opstå problemer.”

Stor familiejul ovenpå igen

Succesen med Stannah 260 stoleliften på arbejdet fik hurtigt Henrik til at spekulere på at overføre denne ”luksus” til hjemmet. ”Vi har 100 gode m2 ovenpå, som jeg ikke har kunnet benytte mig af i lang tid”, forklarer Henrik. ”Jeg måtte indrette mig i stueetagen, hvor min kone driver dagpleje, og det gav lidt besvær at manøvrere sikkert uden om børnene – min balance er jo ikke helt så god længere”. Så det var helt oplagt at investere i en stolelift, og kort før jul bestilte jeg Botved til at løse opgaven. Selv om trappen drejer, tog det dem kun én dag at lægge de specialtilpassede skinner og installere stoleliften. Og så kunne vi igen komme ovenpå og genoptage traditionen med stor familiejul på 1. salen. Det er i det hele taget skønt at kunne benytte hele boligen igen – hverdagen er blevet meget nemmere.”

3fdfc9b6 9719 4f2d 954a 4c7dac0e71c8

Stolelift på Grønland

Lilian, datter til Karla som netop har fået en ny stolelift på Grønland!

Vi blev kontaktet af Lilian, som ønskede at få et tilbud på en stolelift, idet hendes mor havde fået tiltagende problemer med at bevæge sig på trappen i hjemmet. Vores konsulent Benn Christensen tog hurtigt flyveren til Nuuk, Grønland for at give familien et tilbud og foretage en opmåling.

”Opmåling og montering af stoleliften er forløbet helt uden problemer. Det har været en fornøjelse at have Botved heroppe, for I har gjort det godt. Jeres gode humør og håndtering af opgaven, har gjort indtryk på mig på den gode måde”.

Efter familien havde takket ja til tilbuddet, blev liften sat i produktion og planlægningen af fragt og logistisk blev omgåede sat i værk, så alt materiel hurtigt og sikkert kunne sendes. Herefter besøgte èn af vores montører det smukke Grønland for at montere liften hos Karla.

”Min mor er rigtig glad for stoleliften, som hun er blevet helt tryg ved. Jeg kan i fremtiden slappe af når jeg er på arbejde og vide, at min mor kan komme op og ned ad trappen sikkert, uden at jeg behøver at være bekymret, når hun får sine svimmelhedsdage”.

 

 

 Vi takker mange gange familien Olesen for samarbejdet og den fine udtalelse om vores virksomhed.

Vi er glade for at kunne hjælpe.

Henny - Det er godt at være ude i god tid

Henny er blevet hofteopereret flere gange og tænkte at hun ville være ude i god tid, så hun altid kunne komme ubesværet op på 1 sal i boligen.

Med udsigten til at trappen blev sværere at komme op af og Henny rigtig gerne ville blive boende i hendes og mandes bolig, var der kun en løsning, nemlig en stolelift.

Efter Henny havde set en annonce i et magasin for en stolelift, tænker hun at sådan en måtte hun da havde, selvom, det er godt at være forberedt som hun siger.

En dag er uheldet ude, og hendes mand bliver syg og kan ikke længere gå op adtrappen. Den dag tænkte Henny, at der var godt de allerede havde fået installeret stoleliften i deres hjem.

 

Signe - Kunne ikke klare trappen længere

Signe og hendes mand havde solgt deres hus og købt en dejlig lejlighed på 1. sal med sundudsigt. Efter 15 år kunne Signe ikke klare trappen længere, og måtte se i øjnene at de måtte flytte fra deres skønne lejlighed. Signe blev kørt ned på Kreta i 1987 og fik efter et langt sygedoms forløb, et stift ben. Derfor kunne en normalt stolelift ikke klare opgaven da Signe ikke kunne sidde ned og trappen samtidig er meget smal.

Med Stannahs nye model Sadler, hvor man står op på stolen imens den kører op ad trappen, var det den eneste løsning og nu kan Sige og hendes mand blive boende.

 

Hanne - Lykkelig over sin stolelift

reference hanneHannes pragtfulde hus ligger midt ude i en plantage. I hjemmet er der en stejl og lang trappe ned til kælderen, som Hanne ikke længere er i stand til at klare.

Huset har Hannes mand selv bygget fra bunden, og det sidste Hanne ønskede var at flytte. Men da fyr, fryser og garage er placeret i kælderen, var fraflytning nærmest en nødvendighed, hvis ikke Hanne havde fundet en alternativ løsning i form af en Stannah stolelift fra Opadtrappen.dk.

Stoleliften har muliggjort, at Hanne nu fortsat kan klare sig selv uden anden form for hjælp. Hun kan komme i kælderen og ud af huset, når det passer hende, og dermed fortsætte sin aktive tilværelse med mange gøremål udenfor.

Hanne får også tit besøg af sin datter og sin svigermor, som bor i England. Svigermoren har selv har en Stannah stolelift i sit hjem i England, og således er det nu problemfrit for familien at besøge Hanne.

Selvfølgelig havde Hanne undersøgt markedet for stolelifte, men faktisk var det Hannes søster, som fandt Opadtrappen.dk. De var begge lykkelige over, at Hannes problemstilling kunne løses så elegant. Dertil valgte Hanne Opadtrappen.dk, da hun syntes, at vi gav hende den bedste rådgivning, og fordi hun følte sig meget tryg ved vores salgskonsulent, som, ifølge Hanne, havde god tid til at forklare, hvordan stoleliften fungerer.

Hanne var ikke det mindste bekymret for, om stoleliften ville passe ind i det flotte hus, og den endelige løsning sikrede, at der ikke skulle laves om på trappen. Opadtrappen.dk levede fuldt op til Hannes forventninger: ”Det tog kun fem timer at montere stoleliften, og montørerne var så flinke og ryddede pænt op efter sig”, kunne Hanne fortælle.

Med et stort smil har Hanne også tilføjet, at hun har genfundet trygheden i hverdagen. Hun kan selv holde gang i fyret, hente mad i fryseren, ja, Hanne kan igen det hele selv.

Vi har 25 års erfaring Specialfremstillet stolelifte Specialfremstillet stolelifte
  • Hovedkontor

   Nørrelundvej 5
   2730 Herlev

   Følg os

  • Kontakt os

   Telefon: 80 37 37 37
   E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

   Mandag-torsdag kl. 8-16,
   fredag kl. 8-15