fbpx
Stolelift - Opadtrappen
Ring til os på 80 37 37 37
- alle hverdage 08.00 - 16.00 og Fredag til 15.00

Lad os hjælpe

Stolelifte til dig

25 års erfaring

reference hanneHannes pragtfulde hus ligger midt ude i en plantage. I hjemmet er der en stejl og lang trappe ned til kælderen, som Hanne ikke længere er i stand til at klare.

Huset har Hannes mand selv bygget fra bunden, og det sidste Hanne ønskede var at flytte. Men da fyr, fryser og garage er placeret i kælderen, var fraflytning nærmest en nødvendighed, hvis ikke Hanne havde fundet en alternativ løsning i form af en Stannah stolelift fra Opadtrappen.dk.

Stoleliften har muliggjort, at Hanne nu fortsat kan klare sig selv uden anden form for hjælp. Hun kan komme i kælderen og ud af huset, når det passer hende, og dermed fortsætte sin aktive tilværelse med mange gøremål udenfor.

Hanne får også tit besøg af sin datter og sin svigermor, som bor i England. Svigermoren har selv har en Stannah stolelift i sit hjem i England, og således er det nu problemfrit for familien at besøge Hanne.

Selvfølgelig havde Hanne undersøgt markedet for stolelifte, men faktisk var det Hannes søster, som fandt Opadtrappen.dk. De var begge lykkelige over, at Hannes problemstilling kunne løses så elegant. Dertil valgte Hanne Opadtrappen.dk, da hun syntes, at vi gav hende den bedste rådgivning, og fordi hun følte sig meget tryg ved vores salgskonsulent, som, ifølge Hanne, havde god tid til at forklare, hvordan stoleliften fungerer.

Hanne var ikke det mindste bekymret for, om stoleliften ville passe ind i det flotte hus, og den endelige løsning sikrede, at der ikke skulle laves om på trappen. Opadtrappen.dk levede fuldt op til Hannes forventninger: ”Det tog kun fem timer at montere stoleliften, og montørerne var så flinke og ryddede pænt op efter sig”, kunne Hanne fortælle.

Med et stort smil har Hanne også tilføjet, at hun har genfundet trygheden i hverdagen. Hun kan selv holde gang i fyret, hente mad i fryseren, ja, Hanne kan igen det hele selv.

Vi har 25 års erfaring Specialfremstillet stolelifte Specialfremstillet stolelifte
  • Hovedkontor

   Nørrelundvej 5
   2730 Herlev

   Følg os

  • Kontakt os

   Telefon: 80 37 37 37
   E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

   Mandag-torsdag kl. 8-16,
   fredag kl. 8-15