fbpx
Stolelift - Opadtrappen
Ring til os på 80 37 37 37
- alle hverdage 08.00 - 16.00 og Fredag til 15.00

Stolelifte til alle trapper - Personlift til private

Stolelifte til alle trapper

Der findes ligeså mange forskellige trapper, som der findes forskellige hjem. Uanset om du har en lige, kurvet eller spiraltrappe, kan der installeres en stolelift. Få gjort hele hjemme lettilgængeligt igen.

En stolelift er en oplagt løsning, hvis du/din nærmeste har problemer med at komme op ad trappen. At have et hus der ikke føles fuldt tilgængeligt, kan være både være frustrerende gøre hverdagen mere besværlig end den behøver at være. En stolelift kan være med til at give glæden i dagligdagen tilbage. Stoleliftens gode kvalitet sikrer samtidig, at man kommer trygt op på husets første sal, og igen kan få fuld fornøjelse af hele sit hjem.

Stolelifte til hjemmet

Alle hjem er forskellige, og alle trapper er forskellige. Der findes trapper der går om hjørner, spiraltrapper og såkaldte ligeløbstrapper. Men uanset hvilken type trappe der er i hjemmet, er der mulighed for at installere en stolelift.  Alle vores indendørs modeller er særdeles fleksible, og kan tilpasses til lige netop den type trappe der er i dit hjem, ligegyldigt hvor meget den knækker eller buer.

Sædet, armlænet og fodstøtten kan foldes sammen, så liften næsten ikke fylder noget, når den ikke er i brug. Så er der god plads til, at andre også kan benytte trappen. Når den er foldet sammen, fylder den faktisk kun 35 cm ud fra væggen og små 70 cm, når den er i brug.

Montering af stolelift

Det er som regel ikke nogen stor operation at installere en stolelift. Det tager faktisk kun et par timer.  Vi tager trappens mål samtidig med, at vi udformer tilbuddet til dig, så vores montør har alting klar, når han kommer hjem til dig. Liften bliver monteret på trappen og ikke væggen, hvilket som regel er ligetil. Vi står for hele monteringen, oprydningen og sørger for at vise dig, hvordan den bruges. Vores montører er specialuddannede og bliver løbende videreuddannet, så monteringen bliver gjort korrekt og forsvarlig.

Få en uforpligtende snak om dine muligheder

Udfyld kontaktformularen, og få en helt uforpligtende snak om, hvad dine muligheder er. Vi har mangeårig erfaring med at hjælpe seniorer med at få fuld glæde af hele deres bolig igen. Med et utal af installationer og løsninger på bagen, kan vi med garanti finde den stolelift, der passer perfekt til dit behov.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi har 25 års erfaring Specialfremstillet stolelifte Specialfremstillet stolelifte
  • Hovedkontor

   Nørrelundvej 5
   2730 Herlev

   Følg os

  • Kontakt os

   Telefon: 80 37 37 37
   E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

   Mandag-torsdag kl. 8-16,
   fredag kl. 8-15