fbpx
Stolelift - Opadtrappen
Ring til os på 80 37 37 37
- alle hverdage 08.00 - 16.00 og Fredag til 15.00

Mød Opadtrappen's Cecilie

Interview nr. 2: Cecilie Vester, vores koordinator og kontormus.

I denne måned skal i møde Cecilie, som sidder på vores hovedkontor i Herlev. Hun hjælper konsulenterne med alt deres papirarbejde og sørger for at holde deres kalender fyldt med en masse besøg hos interesserede kunder i hele landet. Herudover er det hende som besvarer telefonen når du ringer ind til os.

Fortæl lidt om dig selv og hvad du laver? 

Jeg er uddannet fysioterapeut i København og har tidligere arbejdet med hjælpemidler samt genoptræning af ældre/geriatriske borgere.  Hos A.P. Botved Opadtrappen holder jeg styr på vores to konsulenter Benn og Nicolai. Jeg hjælper dem bl.a. med at holde deres kalender fuld af besøg og behandler alle ordre på stolelifte. Herudover taler jeg med kunderne og forsøger besvare deres spørgsmål så godt jeg kan, samt sørger for at alle stolelift bliver monteret, så kunderne kan få glæde af dem hurtigst muligt.

Hvad er det vigtigste i dit arbejde?

Det vigtigste element i mit arbejde og det jeg arbejder henimod er, at vores kunder føler sig i gode hænder, i hele processen med os – lige fra allerførste telefonsamtale til efter stoleliften er monteret i hjemmet.Det er vigtigt for os, at vores kunder altid har en kontaktperson i mig og at de kan henvende sig til den samme person hver gang, som har kendskab til deres sag. Jeg sidder dagligt på telefonen klar til at hjælpe – Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Fortæl om den bedste oplevelse?

Jeg kan ikke komme i tanke om én specifik hændelse som er bedre end andre lige på stående fod, men de bedste oplevelser er altid dem, hvor tingene kører på skinner og vi får sat vores stolelifte op hos kunder som har et kæmpe behov for dem i hjemmet, for at kunne trives. Det gør mig glad, når jeg har kunne være med til at hjælpe andre og gøre deres hverdag nemmere – om det så bare er, at besvare et spørgsmål over telefonen som en kunde har bekymret sig over, eller om det er når hele processen var været en success, det er lige godt.

Tak fordi I læste med!

 
Vi har 25 års erfaring Specialfremstillet stolelifte Specialfremstillet stolelifte
  • Hovedkontor

   Nørrelundvej 5
   2730 Herlev

   Følg os

  • Kontakt os

   Telefon: 80 37 37 37
   E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

   Mandag-torsdag kl. 8-16,
   fredag kl. 8-15